Realplast yrityksenä

Realplast Oy on Riihimäellä toimiva muovituotteiden ruiskuvaluun ja kokoonpanoon erikoistunut sopimusvalmistaja. Osaamisemme on parhaimmillaan mittatarkoissa teknisissä muoviosissa ja korkean automaatioasteemme johdosta pystymme vastaamaan ketterästi ja kustannustehokkaasti suuriinkin volyymeihin.

Realplastin toimittamiin tuotteisiin kuuluvat erilaiset tekniset ja mittatarkat muoviosat eri teollisuuden aloille. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisten muovituotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta ruiskuvalutekniikalla. Realplast haluaa olla asiantuntijana mukana asiakkaan ongelmanratkaisuissa alusta lähtien.

Muovin teknistä ruiskuvalua ammattitaidolla

  • Tuotekehitys ja -suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa lopputuotteen vaatimusten mukaisesti
  • Muottisuunnittelusta ja -valmistuksesta huolehtiminen
  • Jälkikäsittelyt
  • Kokoonpanot ja tuotekokonaisuudet hankintoineen

Realplast on kasvuyritys

Olemme panostaneet voimakkaasti tuotannon kasvuun ja tekniikkaan. Tuotantoon on hankittu uusia koneita, laitteita sekä automaatiorobotteja. Toimitilamme Riihimäellä ovat 3200m².

Toimitilojen ja laitteistojen lisäksi olemme uudistaneet myös toiminnanohjausjärjestelmämme. Käyttämämme järjestelmän avulla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Realplastin tavoitteita

Koska haluamme kehittyä jatkuvasti yrityksenä ja tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, sitoudumme seuraaviin tavoitteisiin:

  • Kokonaisvaltainen palvelumme ulottuu suunnittelusta, tuotekehityksestä, materiaalipalveluista ja protovalmistuksesta volyymivalmistukseen sekä kokonaisuuksien toimittamiseen. Haluamme toimia yhteistyössä asiakkaamme kanssa koko tuotteen elinkaaren ajan.
  • Oma muottihuolto-osasto ja huoltopalvelu varmistaa muottien ja työkalujen toiminnan tuotannossa.
  • Tarjoamme asiakkaillemme sekä korkeatasoista teknistä osaamista että hinnaltaan kilpailukykyistä kapasiteettia.
  • Tavoitteenamme on toimia kannattavasti suhdanteista riippumatta. Alihankkijana hyvä kannattavuus antaa joustoa ja varmuutta sekä parempaa investointivalmiutta. Tämä antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.
  • Riihimäen hallissa on 3200m2 tuotantotilat sekä täysin uusittu nykyaikainen infra tekoälyllä ohjattuna ja valvottuna. Uudet toimitilat antavat mahdollisuuden kasvaa ja investoida uusiin koneisiin ja laitteisiin.
  • Olemme kilpailukykyinen ja arvostettu työnantaja. Henkilöstön osaamista kehitetään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

Olemme valmiita kokeilemaan uusia ratkaisuja ja toimintamalleja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Pyrimme kehittämään innovatiivisia ratkaisuja avoimesti asiakkaidemme kanssa sekä pitämään lupauksemme!