Yhteystiedot:

Realplast Oy

Puhelin: +358 (0)207 959 220
Fax: +358 (0)207 959 229
   
Osoite: Palkkisillantie 236
05720 Hyvinkää, Finland
   
Sähköposti:  
etunimi.sukunimi@realplast.fi

Realplast on muovituotteiden ruiskuvalun ammattilainen

Realplast Oy on Hyvinkäällä toimiva muovituotteiden ruiskuvaluun ja kokoonpanoon erikoistunut sopimusvalmistaja. Osaamisemme on parhaimmillaan mittatarkoissa teknisissä muoviosissa ja korkean automaatioasteemme johdosta pystymme vastaamaan suuriinkin volyymeihin.

Realplastin toimittamiin tuotteisiin kuuluvat erilaiset optiset- ja suojalinssit, tiivisteet, laitekotelot sekä tekniset ja mittatarkat muoviosat. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisten muovituotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta ruiskuvalutekniikalla. Realplast haluaa olla asiantuntijana mukana asiakkaan ongelmanratkaisuissa alusta lähtien.

Muovin teknistä ruiskuvalua ammattitaidolla

  • Tuotekehitys ja -suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa lopputuotteen vaatimusten mukaisesti
  • Muottisuunnittelusta ja -valmistuksesta huolehtiminen
  • Jälkikäsittelyt
  • Kokoonpanot ja tuotekokonaisuudet hankintoineen

Realplast on kasvuyritys

Olemme panostaneet voimakkaasti tuotannon kasvuun ja tekniikkaan. Tuotantoon on hankittu uusia koneita, laitteita sekä automaatiorobotteja, joista uusimpana on 3K ruiskuvalukone robottisolulla. Toimitilamme Hyvinkäällä ovat 1600m².

Toimitilojen ja laitteiston lisäksi olemme uudistaneet myös toiminnanohjausjärjestelmämme. Käyttämämme järjestelmän avulla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Realplastin tavoitteita

Koska haluamme kehittyä jatkuvasti yrityksenä ja tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, sitoudumme seuraaviin tavoitteisiin:

  • Kokonaisvaltainen palvelumme ulottuu suunnittelusta, tuotekehityksestä, materiaalipalveluista ja protovalmistuksesta volyymivalmistukseen sekä kokonaisuuksien toimittamiseen. Haluamme toimia yhteistyössä asiakkaamme kanssa koko tuotteen elinkaaren ajan.
  • Tarjoamme asiakkaillemme sekä korkeatasoista teknistä osaamista että hinnaltaan kilpailukykyistä kapasiteettia.
  • Tavoitteenamme on toimia kannattavasti suhdanteista riippumatta. Alihankkijana hyvä kannattavuus antaa joustoa ja varmuutta sekä parempaa investointivalmiutta. Tämä antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.
  • Olemme kilpailukykyinen ja arvostettu työnantaja. Henkilöstön osaamista kehitetään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti.

Olemme valmiita kokeilemaan uusia ratkaisuja ja toimintamalleja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Pyrimme kehittämään innovatiivisia ratkaisuja avoimesti asiakkaidemme kanssa sekä pitämään lupauksemme!